Van BMW Dusseldorp Apeldoorn mochten we een dag op pad met deze BMW 2 Serie Coupé M2 DCT M Performance Pack (die uiteraard op onze site te koop staat) in een schitterende kleurstelling en aangevuld met veel extra’s maar daarover zo meer…

Na wat uitleg over de werking van alle opties gaan we voorzichtig op pad, eerst de motor goed laten warm worden voordat we gas gaan geven uiteraard. Onder de motorkap vinden we een 3.0 zescilinder met TwinPower turbotechniek, die in deze configuratie 370 pk levert. Als de motor eenmaal warm is en we echt gas geven krijg je direct “dat gevoel” waar je eigenlijk constant naar op zoek bent, kriebels in de buik, zoals mijn kleinste zoon dat zo mooi verwoordt ;-).

Met de M DCT bak in de sportstand is het gebruik van de flippers achter het stuur subliem, als je de flipper een klein tikje geeft schakelt de bak in een fractie naar de volgende versnelling en is de duw in je rug direct weer voelbaar. Terug schakelen is overigens helemaal een plezier, de auto geeft zelf tussengas wat de gewenste en gehoopte uitlaatgeluiden tot gevolg heeft.

Aan deze auto is veel aandacht besteed in de vorm van extra opties, de meest aanwezige is toch wel de performance uitlaat met regelbare kleppen maar ook de schitterende sideskirts en velgen vallen goed op. Al met al ziet deze M2 er hierdoor nog “bruter” uit en zie je direct dat dit geen “gewone” BMW is.

Genoeg woorden gewijd aan deze schitterende auto, ik laat graag de onderstaande beelden de rest van het verhaal vertellen……………..